Whoop Whoop

Hej alla, har precis gått upp, inte försovit mig! Sååå duktig :D Har försökt ringa Veronica och ta reda på vad som hänt, 21 missade samtal igår eftermiddan när jag låg och sov! Hon vaknar nog snart eller något.. Ska gå och tvätta håret sen ska jag föna det och sminka mig. har dock idrott på morgonen men skitsamma, man kan ju inte vara ful för det! ;)



Juste igår fick jag min handelsbok också, nu är det bara plugga på! Har faktiskt redan läst lite, och tänkte läsa på bussen till gullmars också tihihi!

bryter ut..

Bryter ut totalt just nu! Därför blir de här blogginlägget ännu ett till emo-liknande deppinlägg....
neeeej jag är inte emo, jag lovar!

Ångest var det jag.... den ska vi inte prata om. När den tränger sig fram så vet jag inte vad jag ska göra med mig själv. Jag sätter mig bara, oftast tyst, och börjar se mig omkring. Det är då som paniken dyker upp och jag vet verkligen inte vad jag ska göra då - därför slutar de nästan alltid med att jag brister ut i gråt...

Idag var en sådan dag. Jag satt på bilden, helt inne i min bild som jag satt och skissade på. Jag kände ångesten välla fram, men jag tänkte att jaja, de e chill. Men så blev de inte... de e som om jag sluts i min egna värd. Allt blir tyst och de är som om jag blir lämnad ensam...  Jag slöts iaf in i den där tomheten, och de är då so paniken kom. Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till! Folk reagerade när jag slängde mig upp ur stolen och sa att jag måste ta en rast. Självklart frågade folk sen, men jag skrattade bara bort det.

Jag vet inte vad det här kommer ifrån, men de har hänt förut. Jag vet inte vad jag ska göra och när det inte händer är jag oftast glad och helt som vanligt. De kanske är stress? jag har ingen aning....


hej bloggen!

Ligger och kollar på gossip girl just nu hihi men ska sova så jag inte försover mig till bussen imorgon, ska åka tillsammans som min f.d klasskompis Kristina ;) Vi har dock samma lektioner än så ja!

Tänkte bara säga Godnatt!

charlene

Hos Veronica

Just nu sitter vi hemma hos Veronica, Charlene har brytit sitt lillfinger och Veronica mår bra! Idag har jag varit i Veronicas skola. Veronica visade mig runt massor, kändes lite awkward med alla människorna, men det var väl roligt, även om jag kunde sovit! 
Sedan drog vi till Farsta centrum, efter att ha druckit två koppar med Caramellfrappe. Veronica skulle till sin syrras jobb och hjälpa lite där och Charlene skulle kolla lite praktikplatser. Hon har fått några kanske, så de blir väl att se :)
Nu sitter vi alltså här hos veronica och kollar på A Story About An American Teenager, och taggar sen till 90210! Looooove it! Ikväll har Veronica träning med sin andra häst, och Charlene ska hem och sörja sitt brutna finger som Veronicas pappa(som är läkare) nyss knäckte till(tillbaka?). Annars har dagen varit bra. Rödluvan och Granen har haft det riktigt trevligt!!




spårar ur.... (som vanligt?)

cheer practice!

Kom precis hem, fick sjuts av Veronicas söta mor! Imorgon är jag ledig så ska antagligen till stan, Veronicas skola och farsta! Träningen idag var iallafall jätterolig förutom att jag bröt en nagel, AJ som fan! Hahah snart ska jag hoppa in i duschen men tror jag ska äta något innan, har fan inte ätit sedan lunch!


Såå här mysig är jag just nu!

Charlene

Söta vän

Min bästa vän skrev ju det gulligaste inlägget idag!
Älskar henne enormt mycket!

har inte skrivit någonting idag pga haft min sista praktikdag! Imorgon är jag ledig för att leta ny praktik och kanske hälsa på Veronica i skolan? :) Kommer iallafall sakna alla på Meduza(min salong) så ska hälsa på såå mycket som möjligt. Träffa en ny tjej som heter Electra också, trevlig tjej!

Anyway! Har precis ätit, ska ut med hundarna om ett tag också sedan blir det cheer ikväll halv 9! Hoppas Veronica hinner komma så fort som möjligt hih! Hon har ju träning med sin häst innan! Riktig krigare där!

Skriver senare

Charlene


Blogg.se - APP!

Nu har äntligen blogg.se fått en app på Iphone, vilket gör det så mkt lättare för mig att blogga. Eftersom att jag under den största delen av mina dagar är utanför mitt hus på alla möjliga tänkbara ställen så har jag ju inte alltid tillgång till datorn. Men Iphonen följer mig varje steg jag tar och är alltid med mig! Dessutom så är appen GRATIS!

Inlägget blir inte något invecklat utan bara ett standardinlägg om mina plans for today. Snart blir det stallet, träning med ponnyn och sedan brådis till nästa träning som är Cheerleading! Det är inte lätt att ha mycket att göra hela tiden..





You & Me!

Same, same but different?



You & Me, every day... for weeks? for mounts? for years?

Vänner ställer upp, och det är precis vad vi gör för varandra!

Glöm de där med killar, dom dissar er ändå. Har ni en bästa vän, lämna henne/honom aldrig! Ni kommer ångra er. Killar går vänner består! Så oavsett alla era bråk, så försök hitta tillbaka till varandra, för en dag kommer ni sakna att ha er vän där vid er sida, och den dagen kommer ni ångra allt ni någonsin bråkat om!

Jag älskar dig, Charlene! <3





// Veronica


Charlene häär!

Hejhej här är jag! I det här inlägget ska jag skriva om mig själv, som i mitt liv handlar det mesta om mig. Självklart har jag mycket tid över till annat, som min bästa vän Veronica! Mina hundar Mirabell och Juni och Cheerleading, vi kommer till det!

Jag och Veronica skapa den här bloggen för vi är nästan jämt med varandra, vi gör vääldigt mycket ihop, det mesta faktiskt. Jag är iallafall 17 sommrar så nästa sommar bir jag 18! Kommer bli gött! Har gått frisör på yrkesgymnasiet fram till idag eller till torsdag, imorgon har jag min näst sista praktikdag på min salong i stan!
Nu (just idag) har jag bytt till Handel och Administrationsprogrammet i min skola, ska hitta en ny praktik! Mer om det senare!

Så till mina hundar, Mirabell, 5 år en gullegris, lat, söt, vit, fluffig, en coton de tulear! Sedan har vi min älskling Juni, en japansk spets, drömras sedan liten! Så gullig. Min mor är uppfödare så har några till. schäfrar, cottar och Juni! ja.. sen har vi min just nu passion som jag brinner för

CHEERLEADINGEN
Efter sommaren började jag tävlingslag, gick träning vintern 11. Men nu är det hårt, kul och tävling i februari! Jag är helt uppe i den här sporten just nu så det kommer skrivas mycket om det.

Orkar inte skriva så långt egentligen, men det jag brinner för mest och alltid gjort är Mode, älskar det såå mycket, och det är det jag vill jobba med, förhoppningsvid får jag praktikplats på antingen en klädesaffär eller någon make-up butik!




Här är några söta bilder! Kändes som om jag behövde göra det här inlägget nu så vi kommer igång!

Charlene

Cheer Elite!

Hemma från Cheerleadingen nu....
Inte alls nöjd med min insats, inte någonstans! Känner mig svag, sjuk fast igentligen tror jag att det är mer psykiskt än fysiskt.. Men var iaf med på dansen, fick kramp i foten, och sedan totaldog jag. Jag vet inte vad det är just nu men allt känns bara jobbigt.

Vi övade iaf på ramsan som börjar sitta riktigt bra! måste bara öva på att vara tajt, tajt, tajt HEEELA tiden! Alla rörelser ska sitta, och inget flax utan spänna kroppen i varje rörelse!!
Hoppsekvensen blir bättre och bättre... men det är fortfarande mycket som måste finslipas, men vi kan! Vi är alla riktigt bra när vi verkligen kämpar!
Byggen börjar också sitta riktigt fint. Chesten gör vi bra, och libben är inte så pjåkig den heller, vi peppar våra toppar till tusen och dom är superduktiga!!

Annars har jag skoja som vanligt imorn, börjar 09.30 med Samhälle B, och slutar efter lunch eftersom att jag har tid hos gynnekologen - private stuff!
Sen är det två träningar på kvällen, först hästhoppning, och sedan brådis till cheer! Skulle igentligen fikat imorn också, men det äv flyttat...


Det är svårt att älska flera saker samtidigt men så är det!
Cheerleadingen och Hästarna ÄR mitt liv!
JAG KAN!

// Veronica


Så... Vem är då denna Veronica?

Jaa, vem är jag?
Som alla andra som du känner, kanske som dina vänner? - Så är jag som varje ungdom i denna ålder.

Jag går andra året i gymnasiet på Stockholms Idrottsgymnasium - Sam/Ekonomi och har gått där sedan julen 2010. Första halvåret i början av gymnasiet bodde jag på internat i Linköping och gick Vretagymnasiets Hästlinje.

"Vreta Naturbruksgymnasium - Linköping"

På vreta levde jag alltså livet, och gjorde allt annat än som jag igentligen borde ha gjort. Det slutade tillslut med (av personliga själ) att jag flyttade tillbaka till stockholm.

Som ni säker fattade så är jag den här "hästtjejen" som ingen orkar lyssna på - haha inte riktigt, men iaf när jag pratar om hästar.
Jag äger alltså två egna hästar som jag tävlar med nästan varje helg runt om i sverige. Dem kommer ni inte få läsa om så mycket utan det kan bli enstaka ord om att jag varit i stallet osv.
Förutom ridningen så är jag även Cheerleader i laget Tornados i föreningen Haninge Cheer Elite.
Cheerleading gjorde jag som liten men slutade p.g.a att jag ville satsa på ridningen. Nu när jag har mer tid (igentligen inte...) så började jaag på cheerleading igen, först i träningslag - vintern 2011, och sedan började jag i tävlingslag nu efter sommaren. Jag tränar alltså cheer 4 dagar i veckan och har hand om mina hästar, rider och tävlar ca 5 dagar i veckan. Däremellan försöker jag även plugga och gå till skolan...



Efter alla dessa träningar, tävlingar och plugget så umgås jag självklart massa med Charlene, som ni kanske redan fattat är min bästa vän. Tsm åker vi på resor, festar och har galet kul - precis som alla andra ungdomar.
Lite andra saker då... Jag älskar att fika och göra de väääääldigt ofta.

Förut var jag inte världens bästa människa, men med tiden växer man upp och inser vilka fel man har gjort.
 - Detta har jag alltså gjort ganska nyligen, insett att jag måste börja tänka innan jag gör ngt. Därav inlägget som jag skrev innan.

Annars bor jag med mina föräldrar, och mina två hundar Delilah och Simba. Medverkar i familjen gör även min syster och min bror som är waaaaaay to old för att bo hemma ;) Och sedan får vi ju självklart inte glömma mina hästar, Smoothie E och Boogie Woogie.

Vill ni veta mer om mig så kan ni ju alltid slänga in en kommentar! ;)




Spanien Sommaren 2011 - Reece, Jag, Luke, Sean & Jack. (foto: Charlene)




Polen Sommaren 2011 - Piotrek, Asia, Jag, Mariusz, och randoms där uppe...


Jag och Charlene


Grönan 2011 - Charlene & Jag



Och sist men inte minst, en enkel bild på moi!

Charlene slänger in ett inlägg lite senare för snart drar vi iväg till Cheerleadingen! :)

// Veronica

I´m going down, down...

Kände att det vad dax för ett första inlägg från min sida.
Dagen har varit åt hellvete, och just nu går allt verkligen bara utför, eller... jag tror igentligen inte att de gör de utan att jag helt enkelt tänker för mycket....
Började med att jag inte gjorde provet igår, med vissa andra också då, så vi drog till Waynes, och jag kan nog inte säga att jag var på världens bästa humör, men jag försökte iaf.
Hade även engelska på e.m och ställde in min privatmatte för jag kände inte att jag orkade med det idag. Nånting är det som händer med mig, och jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Jag tror jag börjar bli en smartare person, och numera så tänker jag efter innan jag aggerar... eller jag försöker iaf..

Så nu ligger jag här i sängen och kollar på 90210, älskar verkligen den serien!
Snart kommer även Charlene hit, känns bra! Behöver henne just nu, för de stödet som hon ger mig är obeskrivligt! Att ha en sådag äkta vän, är något som man ska ta vara på, tänk på de! :)

Cheerleading ikväll, med jogging innan. Taggad till tuuuusen, dessutom håller det mig sysselsatt och jag faller inte in i några jobbiga deppressioner.

Ni har igentligen ingen aning om vem jag är, och ni tycker säkert att jag är riktigt jävla störd när jag kommer med ett sådant här inlägg.. men jag kände verkligen för att få skriva av mig innan jag börjar om den tråkiga historian om mig själv. Men jag lovar, det kommer!


Välkomna!

Välkomna till våran blogg! Vi som driver den heter Charlene och Veronica.

 
I bloggen kommer ni kunna läsa om allt om vårat rätta jag, dvs. hur allmänt störda vi är m.m.

Vi kommer skriva mer information om oss själva snart, vi tänkte gå ut och ta en promenad efter allt kämpande med designen.
Trots sin bruna hårfärg så är Veronica inte så smart, så hon är rätt utbränd just nu... så hon behöver lite frisk luft!
Hörs senare!!!


RSS 2.0